Vacature CNC Operator

Heb jij verstand van hout en ben je iemand die van aanpakken weet? Dan hebben we bij Next Step een leuke uitdaging voor je liggen. We zoeken namelijk een CNC Operator.

Als CNC-operator houd jij je bezig met het vervaardigen van diverse onderdelen met behulp van CNC gestuurde bewerkingsmachines. Het begint met een kaal stuk plaatmateriaal, waar jij vervolgens samen met de andere leden van ‘team productie’ prachtige traptreden en trappen van maakt die helemaal voldoen aan de eisen van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de verschillende onderdelen en daarbij voer je tijdig kwaliteitscontroles uit, verwissel je gereedschap indien nodig of maak je de machine schoon.

Wie ben jij? 

  • Je bent iemand die van aanpakken weet en steekt graag je handen uit de mouwen
  • Je kunt goed schakelen tussen verschillende onderdelen en werkzaamheden
  • Je woont in de omgeving van Kampen
  • Je hebt geen bezwaar tegen vroeg opstaan, de werktijden zijn van 07:15 tot 15:30.

Wat bieden wij?

Bij Next Step werk je met ambitieuze professionals die allemaal een liefde voor het product delen. Er heerst een collegiale sfeer. We hebben een open bedrijfscultuur, waarin eigen initiatief, verantwoordelijkheid en innovatieve ideeën worden aangemoedigd. Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer en doorgroeimogelijkheden. Salaris conform CAO voor de Timmerindustrie.

Direct solliciteren?

Vragen?

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.