Next Step Vloer

Kies je voor een standaard trap of vloer? Of wil je iets heel anders? Een bijzondere trap of een speciale vloer? Mooi, eigentijds, onderhoudsarm, slijtvast, milieuvriendelijk en helemaal passend bij jouw smaak? Kies dan voor Next Step! Prachtige kleuren, unieke dessins… Mooi wonen was nog nooit zo dichtbij.

 • Creëer uw eigen sfeer
 • Uniek productieproces
 • Topkwaliteit
 • Krasvast, onderhoudsarm en veilig
Next Step Vloer kopen?Vind een verkooppunt

Een Next Step vloer (bij je Next Step trap)

Het is de nummer één ergernis van mensen die kiezen voor een traprenovatie. Het vinden van een dessin, dat aansluit bij de vloer. Regelmatig waren we getuige van deze ergernis. Mensen kwamen met een stukje vloer naar onze showroom in Kampen en vonden allerlei dessins prachtig, maar een echte match met de vloer was er niet altijd. En toen ging er ineens een lampje branden…

Mooi in de overtreffende trap

Want zeg nou zelf, wie wil nu niet een hal of overloop, waarin alle kleuren naadloos bij elkaar aansluiten en een mooi geheel vormen? Eén die tot in de puntjes verzorgd is? Mooie trap, mooie vloer, plinten erom… Ja, we hebben het over mooi in de overtreffende trap!

Kenmerken Next Step

Maar Next Step is niet alleen mooi voor het oog. Net als de Next Step-overzettreden beschikken de vloerdelen namelijk over een unieke, slijtvaste en extreem harde HPL-toplaag. De toplaag is onder hogedruk samengeperst, waardoor de vloerdelen tientallen jaren meegaan en ontzettend krasbestendig zijn. Om te laten zien dat we dit menen, geven we op onze vloeren 20 jaar garantie. Ook zijn de vloerdelen antislip: de vloerdelen zijn stroef en daardoor veilig in gebruik. Het formaat van de vloerdelen is 1237 x 192 mm en 8 mm dik. Er is keuze uit twaalf dessins.

Wilt u onze collectie eens in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Kampen, maar u kunt ook gratis staaltjes aanvragen, zodat u onze producten in alle rust thuis kunt bekijken.

Als u kiest voor Next Step, dan kiest u voor…

 • Vloerdelen van topkwaliteit
 • Unieke Next Step toplaag (slijtvastheid klasse AC5)
 • Antislip (R10)
 • Duurzaam gekozen grondstoffen en productieproces
 • Creëer uw eigen sfeer met 12 unieke decors
 • Onderhoudsarm, krasbestendig, veilig en bestand tegen vlekken
 • Voorzien van een FSC of PEFC label
 • 20 jaar garantie

Duurzaam en milieuvriendelijk

Kiest u voor Next Step, dan kiest u voor kwaliteit. Voor duurzaam design, dat opgewassen is tegen intensief gebruik. En met al die meters die de mens gemiddeld loopt, is dat maar goed ook. Hout is zeer milieuvriendelijk. Het is recyclebaar, 100% natuurlijk en vrijwel CO2 neutraal. De vloerdelen van Next Step hebben een houten kern en zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook voorzien van een FSC of PEFC label.

Wereldwijd zijn FSC en PEFC twee leidende keurmerken voor verantwoord bosbeheer. Het zijn certificaten voor ecologisch verantwoorde bosontginning, voor legaal en duurzaam verkregen hout. Zelfs de unieke hogedruk toplaag van de trede is voorzien van FSC keurmerk!

Next Step is mooi door meerdere factoren

U loopt ongetwijfeld wel eens de trap af met een volle wasmand in uw handen, die uw zicht belemmert. Hoe fijn is het dan, dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een gladde vloer. De antislip laag van Next Step zorgt dat u met een gerust hart over de overloop en/of vloer kan lopen.

Bij het uitzoeken van een vloer is het dessin het eerste waar u naar kijkt. Logisch, u wilt niet tegen een ‘lelijke’ vloer aankijken. Maar het dessin is niet het enige criterium. Tenminste, dat zou het niet moeten zijn. U heeft tenslotte niets aan een mooie vloer, als die snel sporen van slijtage laat zien, verkleurt of héél veel onderhoud vergt. Om te laten zien dat we overtuigd zijn van een vloer moet voor woongenot zorgen. Dan is een vloer pas écht mooi.

Benieuwd naar de mogelijkheden?Vraag een gratis offerte aan