Next Step: de trappenspecialist voor de zakelijke markt

Steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor plaatsen of vernieuwen van hun trappen en trappenhuizen. Next Step trappen zijn inmiddels te bewonderen in appartementencomplexen, kantoorpanden, hotels, scholen, zorgcentra en natuurlijk woonhuizen. De zakelijke markt kiest voor de kennis en ervaring van Next Step, omdat we zowel een verbindende schakel in nieuw- of verbouwprojecten, als dat we met creatieve oplossingen komen voor elke situatie.

De trap of het trappenhuis is in veel gebouwen één van de meest belopen verkeersroutes en draagt op die manier ook bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Dan wil je niet alleen een duurzame en veilige trap, maar ook een trap die uitstraling heeft en bij jouw interieur past. Dan wil je een trap van Next Step!

Ons zakelijke aanbod

Een bestaande trap renoveren? Daar staan wij om bekend. Ook jouw zakelijke vraag met betrekking tot renovatie kunnen wij beantwoorden. Wij kunnen de huidige trap bekleden met overzettreden, maar ook de oude treden helemaal vervangen door nieuwe massieve treden in het bestaande frame. In beide gevallen kun je profiteren van de voordelen van ons eigen Next Step materiaal. Er is echter ook veel vraag naar Eiken of Beuken overzettreden en massieve treden. Ook dat kunnen wij leveren en monteren. Er is heel veel mogelijk en als we het niet hebben gaan we op zoek naar een oplossing.

 • Next Step overzettreden
 • Volledige massieve Next Step treden
 • Houten overzettreden
 • Houten massieve treden
Vraag onze zakelijke brochure aanAanvragen

Bekijk een aantal van onze projecten

Kantoorpand te Woerden

In Woerden is een oud kantoorpand volledig vernieuwd. Next Step is gevraagd om mee te denken over het vervangen van de bestaande betonnen trap. De oplossing? Maatwerk Next Step traptreden in het bestaande frame.

Bekijk project

Hotel Casa te Amsterdam

De veelgebruikte trappen in de centrale hallen van het hotel waren toe aan een renovatie. Bij een steektrap zijn extra brede Next Step overzettreden toegepast, de andere trap is gerenoveerd met een Z-profiel.

Bekijk project

Residence Rusthoff te Sassenheim

In Sassenheim is een modern appartementencomplex gebouwd door H&B Bouw. De twee trappenhuizen werden door onze professionals onder handen genomen. Er werd een betonnen trap neergezet die voor ons als fundering diende. Vervolgens hebben wij alle treden gerenoveerd met Z-profielen.

Bekijk project

Maatwerkoplossingen

Je kunt bij ons terecht voor echt maatwerk. We kijken naar het materiaal en wat de mogelijkheden hiervan zijn en hoe we dit aan kunnen laten sluiten op de wensen van de opdrachtgever. Denk bijvoorbeeld aan verschillende opties voor balustrades, trapleuningen en trapverlichting. Ook kunnen we jouw trap een kleur op maat geven. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor Next Step

Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw nieuw- of verbouwproject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze eigen opgedane kennis én die van ons moederbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring met trappen kunnen we jou in elke situatie voorzien van een passend advies. Daarnaast kies je om de volgende redenen voor ons:

 • FSC®-gekeurd hout. FSC® zorgt ervoor dat alle bossen wereldwijd behouden kunnen blijven door verantwoord bosbeheer. Wij gebruiken duurzame houtproducten en kunnen dit aantonen middels ons FSC® Chain of Custody Certificaat.
 • VCA gecertificeerd. Onze kwaliteit zit niet alleen in onze trappen, ook in onze mensen. Zo zijn alle monteurs in bezit van een VCA-certificaat en de leidinggevenden zijn in bezit van VOL VCA.

Technische informatie van het product Next Step

 • Unieke toplaag, slijtvastheid klasse AC5
 • Voor intensief gebruik in drukke verkeersruimtes
 • Duurzaam gekozen grondstoffen en productieproces
 • Onderhoudsarm, krasbestendig, veilig en bestand tegen vlekken
 • Maatwerkproducten voor de zakelijke markt
 • Antislip R10
Meer projecten bekijken? Naar de projectpagina
Overtuigd van Next Step voor jouw kantoor, zorgcentrum of hotel? Neem contact met ons op