Next Step: de trappenspecialist voor de zakelijke markt

Steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor plaatsen of vernieuwen van hun trappen en trappenhuizen. Next Step trappen zijn inmiddels te bewonderen in appartementencomplexen, kantoorpanden, hotels, scholen, zorgcentra en natuurlijk woonhuizen. De zakelijke markt kiest voor de kennis en ervaring van Next Step, omdat we zowel een verbindende schakel in nieuw- of verbouwprojecten, als dat we met creatieve oplossingen komen voor elke situatie.

De trap of het trappenhuis is in veel gebouwen één van de meest belopen verkeersroutes en draagt op die manier ook bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Dan wil je niet alleen een duurzame en veilige trap, maar ook een trap die uitstraling heeft en bij jouw interieur past. Dan wil je een trap van Next Step!

Vraag nu de gratis Next Step brochure aan!Brochure aanvragen

Bekijk een aantal van onze projecten

Kantoorpand te Woerden

In Woerden werd een kantoorpand geheel vernieuwd. Next Step heeft de bestaande betonnen trappen vervangen door Next Step trappen, met maatwerk treden in het bestaande frame.

Bekijk project

Project Hotel Casa Amsterdam

Een hotel heeft trappen in centrale hallen die veel gebruikt worden, met trappen van Next Step zijn deze trappen krasvast, slijtvast, kleurvast en antislip. Hotel Casa kan hier minimaal weer twintig jaar mee vooruit.

Bekijk project

Residence Rusthoff te Sassenheim

Een uitstekend voorbeeld van hoe we maatwerk kunnen toepassen als het project er om vraagt. Voor dit luxe appartementencomplex zijn de twee trappenhuizen uitgevoerd met Next Step trappen.

Bekijk project

Ontdek de kwaliteit van Next Step

FSC gekeurd hout

FSC® zorgt ervoor dat alle bossen wereldwijd behouden kunnen blijven door verantwoord bosbeheer. Wij gebruiken duurzame houtproducten en kunnen dit aantonen middels ons FSC® Chain of custody certificaat.

Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten

VCA gecertificeerd

Onze kwaliteit zit niet alleen in onze trappen, ook in onze mensen. Zo zijn alle monteurs in bezit van een VCA certificaat en alle leidinggevenden zijn in bezit van VOL VCA.

Voordelen van Next Step voor de zakelijke markt

Maatwerk oplossingen

Bij Next Step plaatsen we niet alleen maar trappen in kantoorpanden, hotels of zorgcentra, maar denken we ook mee wat de beste oplossing voor jouw situatie is. Denk hierbij aan de verschillende opties voor ballustrades, trapleuningen, trapverlichting in verschillende kleuren, maar we kunnen ook jouw trap een kleur op maat geven. Meer weten?

Neem dan contact met ons op

Ook eiken houten trappen

Voor de zakelijke markt werken we niet alleen met Next Step treden, maar leveren we ook eiken trappen op maat. Ook in verschillende kleuren mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag snel een brochure aan!

Brochure aanvragen

Technische informatie op een rij

  • Unieke Next Step Toplaat slijtvastheid klasse AC5
  • Voor intensief gebruik in drukke verkeersruimtes
  • Duurzaam gekozen grondstoffen en productieproces
  • Onderhoudsarm, krasbestendig, veilig en bestand tegen vlekken
  • Maatwerkproducten voor de zakelijke markt
  • Antislip R10
Overtuigd van Next Step voor jouw kantoor, zorgcentrum of hotel?Neem dan contact met ons op