HPL overzettreden in het Casa Hotel in Amsterdam

Een hotel heeft trappen in centrale hallen die veel gebruikt worden, het intensieve gebruik van de trappen is iets waar Next Step een grote rol kan spelen. Naast de slijtvastheid van de Next Step treden, hebben deze ook een antislip-toplaag en zijn deze kleurecht.

Twee trappen, twee verschillende renovaties

De treden van Next Step zijn naast antislip en slijtvast ook nog kleurecht. Hotel Casa in Amsterdam heeft ervoor gekozen om twee trappen in de centrale hal te renoveren met Next Step overzettreden. Deze traprenovatie is uitgevoerd op twee manieren.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op.

Extra brede overzettreden

De centrale trap naast de receptie is gemaakt met extra brede overzettreden. Deze treden gecombineerd met grote bloembakken zorgen ervoor dat de kleurechte treden opvallen en dat de trap een echte eye-catcher is.

Traprenovatie met Z-elementen

De tweede trap, naast het restaurant, is gerenoveerd met Z-elementen. Deze gerenoveerde Z-trap geeft een prachtig beeld gecombineerd met de antracietgrijze zijkanten en traphekken.

In een drukke plek als het Casa Hotel in Amsterdam zal nog jarenlang intensief gebruik gemaakt worden van de trappen. Met de 20 jaar garantie op Next Step trappen zal dit hotel zich nooit zorgen hoeven te maken over het slijten of krassen van de treden.