Next Step Trappen in Drachten

Is je trap versleten, ontzettend ouderwets of heeft jouw nieuwe huis of kantoor in regio Drachten nog helemaal geen trap? Dan is het hoog tijd het hogerop te zoeken. Bij Next Step hebben we van trappen onze missie gemaakt. Ze zijn van de allerbeste kwaliteit, kleurvast én milieuvriendelijk. Dankzij de mooie toplaag van zeer hard en slijtvast HPL zijn de treden bovendien vuilafstotend en waterdicht. Gaat er dus een keer een kopje koffie overheen, dan is dat geen enkel probleem. Doekje erover en het is weg. Ook hebben we in de regio Drachten volop keuze uit prachtige designs voor elk interieur. Elke trap maken we precies op maat en naar jouw smaak. Met Next Step weet je dan ook zeker dat je er de komende jaren geen omkijken naar hebt.

 

De unieke eigenschappen van Next Step

In onze eigen fabriek maken wij trappen zoals je ze verder nergens anders vindt. Onze trappen zijn:

  • Vuilafstotend en waterdicht
  • Antislip, kleurvast en kraakvrij
  • Verkrijgbaar in talloze kleuren en designs
  • Precies op maat gemaakt

 

Waar kun je de trappen van Next Step bekijken in omgeving Drachten?

Voordat je de beslissing maakt om een nieuwe trap te kopen, wil je hem van tevoren wel even zien. Dat snappen we helemaal, daarom kun je de trappen van Next Step bij verschillende verkooppunten in de omgeving van Drachten bekijken. Dan zie je de mooie kleuren, voel je het antislip-materiaal en ervaar je zelf dat Next Step vuilafstotend en waterdicht is. Wel zo fijn, toch? Bovendien kun je je op deze plekken ook laten adviseren. Weet je dus nog niet precies wat voor trap je wilt? Of heb je wel een idee, maar wil je het er toch nog even met een professional over hebben? Kom dan vooral langs bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

 

Een trap kopen van Next Step

Ben je op zoek naar een verkooppunt in de buurt van Drachten? Kom dan langs in de Trappenstore in Dokkum of bij De Vries Trappen in Heerenveen. Daar kun je je laten adviseren over de beste trap voor jouw interieur. Of je nu op zoekt bent naar een moderne, strakke of juist romantische trap, wij zijn van alle trappen thuis. Jouw huis of kantoor in de regio Drachten krijgt een echte opkikker met een mooie trap van Next Step. Kom dus vooral langs, dan kijken onze professionals graag met je mee.