Next Step Trappen in regio Hoogeveen

Is jouw bestaande trap versleten of totaal niet (meer) jouw smaak? Of ga je verhuizen naar Hoogeveen en heeft dat huis nog helemaal geen trap? Dan willen (en kunnen) we je helpen met het samenstellen van die ene trap die naadloos aansluit bij zowel je huis of bedrijfspand als bij jouw wensen.

Met zes verkooppunten is er altijd een plek bij jou in de buurt waar je uitgebreid kennis kunt maken met onze trappen. Voor jou in Hoogeveen is de dichtstbijzijnde De Vries Trappen (Heerenveen) en Rozut Houtbewerking B.V. (Zutphen).

Een trap voor jou in Hoogeveen die aan alles voldoet

Je staat er niet bij stil, hoe vaak je de trap op- of afsloopt. Maar zeker meerdere keren per dag maak je er gebruik van. Dan wil je wel dat de trap veilig en betrouwbaar is. Het is meer dan alleen een meubelstuk wat er mooi uit moet zien.

Bij Next Step houden we met alles rekening. We zorgen ervoor dat we een vinkje kunnen zetten bij al jouw verwachtingen. Van stijl tot veiligheid tot slijtvast.

Dit is een Next Step trap in het kort

Sterk en slijtvast
Sterkste en meest slijtvaste traptreden die je tegen zult komen. Op die manier kun je er letterlijk decennia lang plezier van hebben.

  • Extreem harde toplaag
  • Antislip
  • Geen onderhoud
  • In elke kleur en kleurvast

Lees hier alles over een typische Next Step trap.

Laat je adviseren bij een verkooppunt

Het is niet iets wat je dagelijks doet, een nieuwe trap kiezen voor je woning of bedrijfspand in Hoogeveen. Er zijn dan ook enorm veel mogelijkheden om je ideale trap samen te stellen. We begrijpen dat je daar wel wat hulp en advies bij kunt gebruiken.

Daarom zijn wij er voor je. Zoals we bovenaan deze pagina al vertelden, hebben we 6 verkooppunten door heel Nederland. De dichtstbijzijnde voor jou in Hoogeveen zijn:

Hier kun je ons aanbod trappen zelf van alle kanten met eigen ogen bekijken. Ondertussen doe je ook inspiratie op. Zie je stijlen waar je eerst nog niet over had nagedacht en je nu opvalt. Klassiek, modern, een beetje van beiden, je vindt het allemaal.

Advies

Maar ook staan ze hier voor je klaar met advies. Stel dus gerust al je vragen. Ondertussen kun je ook alvast even ons portfolio bekijken, om alvast kennis te maken met ons werk.