Next Step Trappen Leeuwarden

Heeft je bestaande trap zijn beste tijd gehad of totaal niet (meer) jouw smaak? Of heeft jouw nieuwe huis of kantoor in Leeuwarden nog geen trap? Dan kunnen wij je helpen met het vinden van die ene trap die naadloos aansluit bij zowel je interieur als jouw wensen. En met 6 verkooppunten is er altijd een winkel bij jou in de buurt om even inspiratie te komen opdoen. De dichtstbijzijnde voor jou in Leeuwarden is dat De Vries Trappen (Heerenveen) en Trappenstore (Dokkum).

Trappen van hoog niveau bij jou in Leeuwarden

Je gebruikt de trap natuurlijk meerdere keren per dag. Het moet dus meer zijn dan alleen een mooi meubelstuk in huis of in je bedrijfspand. Je wilt ook dat het betrouwbaar en veilig is. Bij Next Step houden we met alles rekening. Zo weet je zeker dat jij straks een trap in huis of in je bedrijfspand in Leeuwarden die aan al jouw verwachtingen voldoet. Van stijl tot slijtvast tot veiligheid. Een trap van een hoger niveau.

Next Step trap in het kort

  • Sterk en slijtvast
  • Extreem harde toplaag
  • Antislip
  • Geen onderhoud
  • In elke kleur en kleurvast

Lees hier alles over een typische Next Step trap.

Laat je adviseren bij een verkooppunt

De juiste trap kiezen voor je woning of bedrijfspand in Leeuwarden, is niet een klus die je waarschijnlijk dagelijks doet. En dan kom je ineens een enorm aanbod aan mogelijkheden tegen om de trap samen te stellen. We begrijpen dat dat best even overweldigend kan zijn.

Maar daarom zijn wij er voor je. Zoals we bovenaan deze pagina al vertelden, hebben we 6 verkooppunten, waarvan 2 in Friesland en in de buurt van Leeuwarden:

Hier kun je ons aanbod trappen zelf van alle kanten bekijken en voelen. Maar ook staan ze hier voor je klaar met advies. Stel dus gerust al je vragen. Ondertussen kun je ook alvast even ons portfolio bekijken, om alvast kennis te maken met ons werk.