Next Step Trappen in Utrecht

Of je nu een nieuwbouwhuis hebt, een kantoor, zorginstelling of een monumentaal pand, elk gebouw verdient een mooie trap op maat die perfect aansluit bij zijn functie en de stijl. Bij Next Step draaien we hier onze hand niet voor om. Trappen zijn onze passie, en wij zorgen in alle gevallen voor het perfecte exemplaar. Wil je dus een nieuwe trap kopen in de omgeving van Utrecht, dan ben je bij Next Step aan het juiste adres. Niet alleen zijn onze trappen er in vele kleuren en materialen, ze zijn ook nog eens slijtvast, antislip en onderhoudsarm. Onze treden hebben namelijk een kern van speciaal geselecteerd plaatmateriaal. Dit materiaal is erg stabiel, waardoor de treden ijzersterk zijn. Staat de trap er eenmaal, dan heb je er haast geen omkijken meer naar. Nooit meer schilderen, want de toplaag bestaat uit zeer hard en slijtvast HPL. Daardoor zijn de treden vuilafstotend, waterdicht en vindt er geen verkleuring plaats. Een trap van Next Step blijft mooi, jaar na jaar. Dat is pas een slimme aankoop.

Nog even de voordelen van Next Step op een rijtje:

  • Nooit meer schilderen, onderhoudsarm
  • Antislip
  • Milieuvriendelijk
  • Passend in elk interieur

Trap bezichtigen in regio Utrecht

Wil jij een trap kopen en woon je in de omgeving van Utrecht? Dan kun je de trappen van Next Step bekijken bij een van de dichtstbijzijnde verkooppunten. Want om goed te weten welke trap het beste bij jouw wensen past, is het altijd fijn om het materiaal even te kunnen voelen, ruiken en bekijken. Ook kun je hier overleggen met specialisten hoe je jouw wensen het beste waar kunt maken. Ga je voor een moderne trap of juist voor klassiek? Wij kennen trappen als geen ander en geven je dan ook graag advies. In de omgeving van Utrecht zijn meerdere verkooppunten waar je langs kunt komen om de trappen van Next Step te bewonderen. Kijk hieronder om te kijken waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is.

De ideale trap kopen van Next Step

Jouw perfecte trap vind je ook in de buurt van Utrecht. De trappen van Next Step zijn onder andere te koop bij Croqué Trappen en Verbouw in Blaricum, Supremo Trappen in Nieuwegein of Van der Geest Trappen in Zoeterwoude. Zien we jou binnenkort bij een van onze verkooppunten? We helpen je graag hogerop.