Next Step Trappen in Zwolle

Heeft je bestaande trap zijn beste tijd gehad of totaal niet (meer) jouw smaak? Of ga je verhuizen naar Zwolle en heeft jouw nieuwe huis nog helemaal geen trap? Dan willen en kunnen we helpen met het samenstellen van een trap die perfect past. Passend bij je woning, en passend bij hoe jij de trap wilt zien.

Met zes verkooppunten is er altijd een plek bij jou in de buurt waar je uitgebreid kennis kunt maken met onze Next Step trappen. Voor jou in Zwolle is de dichtstbijzijnde De Vries Trappen in Heerenveen.

Trap van hoog niveau bij jou in Zwolle

Je staat er niet bij stil, hoe vaak je de trap op- of afsloopt. En hoeveel kilometers dat er al in een jaar zijn, laat staan langer. Dus dat je trap van hoog niveau moet zijn en je er echt jaren en jaren mee vooruit kan, dat is niet meer dan heel logisch. Het is meer dan alleen een meubelstuk wat er mooi uit moet zien.

Een Next Step trap in het kort:

  • Extreem harde toplaag
  • Antislip
  • Geen onderhoud
  • In elke kleur en kleurvast

Ontdek hier alle typische kenmerken van onze trappen.

Bekijken en vergelijken

Wij gaan voor de overtreffende trap. We houden dan ook met alles rekening en zijn pas tevreden als jij een vinkje kan zetten bij elke verwachting. Van stijl, veiligheid tot slijtvast. We begrijpen dat zulke mooie woorden alleen niet voldoende zijn. Daarom kun je onze trappen in de buurt van Zwolle zelf ervaren.

In de showroom van De Vries Trappen, iets meer dan een half uur met de auto vanaf Zwolle, kun je alles eens rustig bekijken, materialen voelen en met elkaar vergelijken en meteen ook advies inwinnen. Je vindt hier onze trappen in diverse stijlen: van klassiek, modern tot futuristisch tot de stijl die jij zoekt. Want er valt genoeg te combineren.

Advies bij elke ‘step’

En de professionals in de showroom helpen je graag in elke stap van je keuze.