Next Step Traptreden

Onze traptreden van hogedruklaminaat (HPL) zijn de sterkste en meest slijtvaste traptreden die op dit moment gemaakt worden. De kleuren van onze zeer duurzame traptreden passen moeiteloos in ieder interieur. Ze zijn uitermate geschikt voor drukke en veel belopen trappen in bedrijfspanden en openbare ruimten. Maar ook zeker in particuliere woningen komen de treden goed tot hun recht. Een mooie onderhoudsarme en slijtvaste trap was nog nooit zo dichtbij.

  • Traptreden van topkwaliteit
  • Unieke Next Step toplaag (slijtvastheid klasse AC5)
  • Antislip (R10)
  • Duurzaam gekozen grondstoffen en productieproces
  • Creëer jouw eigen sfeer met 12 unieke decors
  • Onderhoudsarm, krasbestendig, veilig en bestand tegen vlekken
Next Step Trap kopen?Vind verkooppunt

Kenmerken trap

Slijtvast

De mens loopt aardig wat af in zijn leven. Dat heb je zelf niet in de gaten, maar gemiddeld loopt een mens 100.000 kilometer op een heel mensenleven. Dat is meer dan twee maal de aarde rond. We lopen buiten, maar ook veel binnen, waarbij de trap vaak het mikpunt is. Een trap wordt intensief gebruikt en krijgt flink op z’n ‘donder’. Maar voor een Next Step trap is dat geen enkel probleem. De treden van een Next Step trap zijn voorzien van een extreem harde toplaag welke onder hogedruk is samengeperst. Ze zijn keihard, slijtvast (AC5) en blijven hierdoor mooi.

Antislip

Een mooie trap moet puur woongenot zijn. Uitglijden door gladde traptreden? Vergeet het maar. Een Next Step trap heeft super stabiele treden waarop een speciale Next Step Antislip structuur (antislipwaarde R10) is aangebracht. Dat werkt als antislip, zonder dat het ten koste gaat van het design, dus geen lelijk antisliprubber meer! Next Step? Dat moet je voelen! Je ziet de structuur niet, maar voelt het wel. Alle treden zijn stroef en veilig. Iedereen kan op zo’n trap uit de voeten. De treden hebben een uitstekende grip, ook onder natte omstandigheden en in industriële toepassingen.

Nooit meer schilderen, onderhoudsarm

Een reguliere houten trap moet ca. 1 keer per 3 jaar geschilderd te worden. Met Next Step is dit verleden tijd, onze treden zijn volledig onderhoudsarm en hoef je nooit meer te schilderen. Een trap van Next Step blijft mooi en sterk. Jaar na jaar. Dankzij de unieke Next Step toplaag blijven de treden strak en mooi.
Daarnaast maakt de toplaag de traptreden vuilafstotend en waterdicht, vlekken krijgen hierdoor geen kans! Koffie gemorst? Doekje er over en klaar. Het schoonmaken en schoonhouden van een trap was nog nooit zo eenvoudig. Next Step. What’s next?

Tal van kleuren

Onze basiscollectie bestaat uit 12 unieke en fraaie decors. Smaken verschillen. Maar welke smaak je ook hebt, met Next Step kom je er altijd uit. Wij hebben de kleur die jij mooi vindt, de kleur die past bij jouw interieur. Naast de basiscollectie zijn er op aanvraag/projectbasis ook andere kleuren verkrijgbaar. Een strakke trap, knalrood, hoogglans wit of mat zwart? Een trap met een eigentijds design, een trap met een robuuste ‘betonlook’, een trap met een fotoprint? Er is van alles mogelijk.

Kleurvast

Niets is erger dan een verkleurde kast, tafel of een ander meubelstuk in je interieur dat ‘vergeeld’ is. Dat geldt ook voor een trap, de blikvanger in je woning. Je wilt traptreden die niet verkleuren. Een trap van Next Step is een garantie voor kleurvastheid. Elke trede wordt onder hoge druk en bij een zeer hoge temperatuur in de juiste kleur geperst en blijft 100% kleurvast. De toplaag van de trede geeft extra bescherming tegen UV-straling en zonlicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?Vraag gratis offerte aan

Milieuvriendelijk

Hout is zeer milieuvriendelijk. Het is recyclebaar, 100% natuurlijk en vrijwel CO2 neutraal. De traptreden van Next Step met een houten kern zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook voorzien van een FSC®-label. Wereldwijd de twee leidende keurmerken voor verantwoord bosbeheer. Het zijn certificaten voor ecologisch verantwoorde bosontginning, voor legaal en duurzaam verkregen hout. Zelfs de unieke hogedruk toplaag van de trede is voorzien van FSC®-keurmerk.

Passend in elk interieur

Wil je geen standaard trap maar een trap met een ‘eigen gezicht’? Een trap die past bij jouw smaak, een trap die past bij je interieur? Dan kun je met de collectie van Next Step uitstekend uit de voeten. Bij Next Step heb je de keuze uit tal van kleuren, structuren en kun je zelfs je eigen prints aan laten brengen. Geen wonder dat zelfs bekende architecten en designers voor Next Step kiezen. Vraag snel een kleurstaal aan van jouw favoriete kleur!

Ruwbouwbestendig

In de woningbouw wordt een trap vaak al vroegtijdig geplaatst. Vaak houdt een traditionele trap daar beschadigingen aan over, dit tot ergernis van de bewoners van het nieuwe huis. Logisch, maar met een Next Step trap hoef je nergens over in te zitten. De trap wordt met zorg en vakmanschap gemonteerd en is van hoogwaardige kwaliteit. Slijtvast, anti-slip, krasvrij, waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken… Een trap van Next Step is ruwbouwbestendig. Ideaal voor de aannemer en een hele geruststelling voor de bewoners.

Gemakkelijk schoon te houden

Trappen worden veel gebruikt. Niet alleen in huizen, maar ook in bedrijven. Modder van vieze schoenen, morsen van koffie, kauwgom, een rondslingerende lollie… Een trap krijgt heel wat te verduren. Gelukkig is een trap van Next Step onderhoudsarm. Dankzij de bijzondere toplaag is elke trede bestand tegen hitte en vlekken, bijvoorbeeld veroorzaakt door een mislukt ontbijtje op bed. Jam, thee, boter… Een Next Step trap is gemakkelijk schoon te maken. De slijtvaste beschermlaag is ideaal, ook voor bedrijven en (zorg)instellingen waar veel mensen over de vloer komen.

Waterbestendig

Een houten trap kan gaan rotten, een trap bekleed met vloerbedekking zuigt maar al te graag vocht op… De harde toplaag van een Next Step trap heeft geen kieren of gaatjes waarin vocht zich kan ‘nestelen’. Alle treden zijn zo gemaakt en afgewerkt dat ze waterbestendig zijn. Maar er zijn meer voordelen die een Next Step trap zo mooi maken. Praktisch, functioneel en een prachtige eigen stijl, afgestemd op jouw smaak en manier van leven. Dat is Next Step ten voeten uit. Dit is geen gewone trap, dit is de overtreffende trap! Next Step zet elke andere trap in de schaduw.